Ervaringen van klanten

Echte reviews van echte klanten.

Lees de ervaringen en beoordelingen van onze klanten. Bekijk ook de waarderingen op Google.


profile-pic

Dank je wel Lynda voor een héerlijke ontspannen massage. De tafel met gaten voor borst en gezicht gaven mij extra ontspanning. En dan nog die fijne muziek op de achtergrond. Het was echt een uur lang genieten Bovendien vind ik jou ook nog eens een super lief mens. Voelde me meteen op m'n gemak. Ik kom graag weer eens terug

Helen


profile-pic

Een zalige massage gehad van Lynda. Ik was heerlijk ontspannen na afloop. Lynda speelde goed in op wat ik nodig had. Een bijzonder aardige en lieve vrouw. Grote dank. Ik kom zeker nog eens terug.

Pauline


profile-pic

Tussen mijn werk en mijn gezin heb ik best een druk leven. Als ik dan even echt wil ontspannen en wil opladen dan maak ik een afspraak bij Lynda voor een ontspanningsmassage. Dit begint altijd bij het binnenkomen Je word dan hartelijk ontvangen dit gecombineerd met de sfeer voel je je eigen meteen op je gemak. De massage zelf is ook altijd super, Lynda weet precies de knopen en draden te vinden en masseert ze vakkundig weg. Na de massage ga ik volledig opgeladen en ontspannen weg.

marinus maatman


profile-pic

Lynda is een gevoelsmens. Dat merk je al bij binnenkomst. Een gemoedelijke sfeer, professionele ambiance en een prettig thuisgekomen. Op de tafel lig je heerlijk warm en de muziek is prima afgestemd op het ontspannen zijn. Geen enkel massage is het zelfde maar altijd heel relaxed, zeker niet plichtmatig of een riedeltje afdraaien. Na de massage even tijd en ruimte voor een gezellig gesprek Ik kom er graag en voel me heerlijk relaxed na een massage van Lynda.

Marc Souman


profile-pic

Ik ben via een zoekopdracht op Google bij Lynda terecht gekomen. Na een lange behoorlijk stressvolle periode gaf mijn lichaam aan dat het genoeg was. Mijn spieren stonden inmiddels onder hoogspanning en het was echt tijd aandacht te geven aan mijn klachten. Ik heb dan ook een massage geboekt bij Lynda en dat was een zeer welkome en verrassend goede ervaring. Lynda geeft je gelijk bij binnenkomst al echt het gevoel welkom te zijn, neemt de tijd voor de intake en is daarnaast heel professioneel in haar werk. De massage wordt geheel afgestemd op jou, op wat je lichaam nodig heeft. Het was echt geweldig! Daarnaast beschikt ze over de perfecte ambiance, haar praktijkruimte laat niets te wensen over. Ik kom zeker terug!

Brigitte


profile-pic

Ik was voor de eerste keer best zenuwachtig maar dat was niet nodig. Heb een hele goede ervaring gehad en ga zeker nog een keer terug!

Esme kliemesch


profile-pic

Ik heb fysiek een zwaar beroep en heb de spieren dan ook vaak vast zitten 1 bezoek aan Lynda en ik voel me weer als herboren, super ontspannend en professioneel een echte aanrader.

Ronald


profile-pic

De eerste dat ik kwam wordt je zo warm ontvangen dat je je direct thuis voelt en ontspannen bent de massage is heerlijk ik kom dan ook graag terug super

Herman


profile-pic

zeer hartelijke ontvangst, duidelijke uitleg over haar manier van masseren. Daarna op de tafel, vanaf moment een tot het einde genieten. Daarna nog gezellig nagekletst. Ruim 2,5 uur binnen geweest voor 1,5 uur massage. Een aanrader 👍 🌻

Peter


profile-pic

De massage was super! Lynda is erg professioneel en geeft massage's als geen ander. Echt een aanrader dus.

Marc Abbink


profile-pic

Ik wilde even heerlijk ontspannen. De massage was geweldig. Ik had geen last meer van mijn spieren en mijn hoofdpijn.

Erwin


profile-pic

Had best wel wat spierspanning , maar het was een zeer aangename massage . Vond Lynda ook een hele prettige dame ze deed het perfect was na afloop ook heel relaxt .

Jannie kuijper


profile-pic

Mijn spieren waren veel minder gespannen na een massage van 1 1/2 uur. Comfortabele ruimte, ontspannen sfeer en een professionele benadering. Aanrader.

Remco Vermeulen


profile-pic

meteen bij binnenkomst de eerste keer een ontzettend fijn en welkom gevoel bij Lynda, een hele vrolijke spontane vrouw die ook gauw doorheeft hoe je je voelt, heb echt een super heerlijke ontspanningsmassage van anderhalf uur gehad, voordat ik het wist was die tijd al voorbij helaas, zo relaxed voelde ik me. ik ben hier zo ontzettend "ZENN" weer weggegaan de eerste keer, ( en daarop volgende keren) voor mij geen andere meer !! tot gauw

Michel Wichink Kruit


profile-pic

Ik ga 1 keer per maand en voel me na de massage weer als nieuw! Lynda is een lieve en professionele vrouw waar je meteen op je gemak bij voelt .

Kim


profile-pic

De massage was zeer goed en vakkundig en superrr ontspannend in een fijne huiselijke sfeer, kortom een echte aanrader en voor herhaling vatbaar. Grt Roberto

Roberto Steenbergen


profile-pic

Ik heb er ernorm van genoten. Omdat er veel spanning in mij zat, was ik na de massage heel ontspannen en ik voelde me rustig. De sfeer was heel fijn.

Martha Vonk


profile-pic

Fantastisch mens! Zeer welkom ontvangen. Wat een fijne behandeling heb ik gekregen. Ik voelde mij na heel veel stres in mijn leven eindelijk weer voor zo ver ik dat kan ontspannen. Ik ga zeer zeker heel snel weer een vervolg afspraak maken, zodat ik relaxt van mijn vakantie kan genieten. 😃

D.Draaisma

Afspraak maken voor een massage

Maak direct online een afspraak voor één van onze heerlijke relax massages en betaal op de locatie.
Wil je vandaag nog een massage? Bel ons dan even of er nog een plekje beschikbaar is. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-51810251.